Υπηρεσίες

Προώθηση Προϊόντων
Προωθούμε προϊόντα αποκλειστικά απο τοπικούς παραγωγούς μέσα από την πλατφόρμα μας προσφεροντας ευκαιρίες ανάπτυξης της ηλεκτρονικής σας παρουσίας και δραστηριότητας, ενδυνάμωσης της επωνυμίας σας και ευκαιρίες πωλήσεων. Σας συνδέουμε απευθείας με τους ενδιαφερομένους τόσο στο λιανικό όσο και στο χονδρικό εμπόριο ακόμη και ΔΩΡΕΑΝ . Πάντα χωρίς προμήθεια. Μάθετε περισσότερα για τα πακέτα προώθησης προϊόντων. Επιπλέον προώθηση των προϊόντων σας γίνεται κατα διαστήματα και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας.
Διαμόρφωση Διαδικτυακού Προφίλ
Αναλαμβάνουμε την διαμόρφωση/δημιουργία διαδικτυακών λογαριασμών σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ΜΚΔ), καθώς και την δημιουργία ιστοσελίδων κ.α. με σκοπό την ολοκληρωμένη επαγγελματική ηλεκτρονική παρουσία σας που θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα ανάλογα με τον σκοπό και το ύφος της εταιρείας σας.
Διαχείριση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης
Μέρος μιας εκσυγχρονισμένης επιχείρησης/οργανισμού είναι η παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το συνεχώς καταρτιζόμενο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, για την υλοποίηση διαφημιστικών εκστρατειών, προγραμματισμό δημοσιεύσεων, προσέγγιση επιθυμητού κοινού, ορθή διαμόρφωση σελίδων, διαμόρφωση αυτοματοποιημένων μηνυμάτων κ.α. σε όλο το εύρος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για εξυπηρέτηση διαφόρων σκοπών, όπως τη γνωστοποίηση επωνυμίας, των προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησής/οργανισμού σας.
Στρατηγική Διαδικτυακού Μάρκετινγκ
Αναλαμβάνουμε την δημιουργία/διαμόρφωση της στρατηγικής διαδικτυακού μάρκετινγκ της εταιρείας σας, ούτως ώστε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες όλων των διαθέσιμών καναλιών επικοινωνίας (πχ ηλεκτρονικο ταχυδρομείο, facebook, linkedin κα) και να πετύχετε την συνεπή διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας/οργανισμού σας μεθοδικά και με ορθό ύφος για την επίτευξη του επιθυμητού σκοπού.
Διαχείριση Εταιρείας
Υπηρεσίες οργάνωσης διοίκησης, διαχείρισης εξοπλισμού - εμπορεύματος, ψηφιοποίησης εγγράφων, δημιουργίας ηλεκτρονικών αρχείων ούτως ώστε η εταιρεία σας να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα, να εκσυγχρονιστεί και να είναι σε θέση να εκτελέσει γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα τις εργασίες της παρέχοντας με συνέπεια υψηλού επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες/προϊόντα.
Δημιουργία - Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων
Σχεδιασμός - διαχείριση - δημιουργία βάσεων δεδομένων οποιασδήποτε φύσης με σκοπό μεγάλοι όγκοι δεδομένων, να γίνουν εύκολα προσβάσιμοι και χρηστικοί. Οργάνωση πολυ-επίπεδων δεδομένων σε ένα ιεραρχικό σύστημα που θα αποσκοπεί στην καλύτερη αξιοποίησή τους, με επαγγελματισμό, μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο εύρεσης, εμπλουτισμού και επεξεργασίας τους.
x
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαβάστε περισσότερα. Εντάξει
© 2021 - Genuin Products Cy LTD - All rights reserved.