Πληροφορίες Εγγραφής

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η εγγραφή στην πλατφόρμα της Genuin είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί λιγότερo από 5 λεπτά.
Οι εγγραφές αφορούν μόνο τοπικούς παραγωγούς. Ως 'παραγωγό' εννοούμε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, το οποίο παράγει οτιδήποτε ή μετατρέπει έτοιμα υλικά ή συνδυάζει υλικά για να παραχθεί κάτι καινούργιο. Επίσης ως τοπικός παραγωγός εννοείται το άτομο το οποίο δραστηριοποιείται εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας. Για παράδειγμα, ένας παραγωγός ο οποίος φτιάχνει χαλλούμια δεν χρειάζεται να παράγει και το γάλα με το οποίο τα φτιάχνει. ή ένας μαραγκός δε χρειάζεται να έχει την προσωπική του δασοσυστάδα για να προωθήσει τα χειροποίητα αγαλματάκια του.
Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της Genuin Products Cy LTD, δίνεται η ευκαιρία σε κάθε παραγωγό να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ , χωρίς κανένα ρίσκο. (Κανονικό Πακέτο) Η δωρεάν φύση της εγγραφής αλλάζει μόνον όταν ο παραγωγός επιλέξει να αναβαθμίσει την εγγραφή του επιλέγοντας επαγγελματικό πακέτο , το οποίο του προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα.
Η διαδικασία εγγραφής ξεκινάει με το πάτημα του κουμπιού «εγγραφή ως καταναλωτής» ή «εγγραφή ως παραγωγός» και αυτόματος οδηγός σας βοηθάει να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία και σας ενημερώνει για τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης των υπηρεσιών μας, καθώς και για την πολιτική απορρήτου. Ακολούθως, επιλέγετε το πακέτο που σας ενδιαφέρει και έπειτα μεταφέρεστε στον δικό σας λογαριασμό. Εκεί μπορείτε να συμπληρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν το κάθε προϊόν που επιθυμείτε να προωθήσετε μέσω της ιστοσελίδα μας (το οποίο παράγεται από εσάς) στο μενού «Τα προϊόντα μου». Μετά το πέρας 2-3 ημερών τα προϊόντα σας θα είναι εμφανή στους καταναλωτές.
Μπορείτε να εισέρχεστε στον λογαριασμό πατώντας το κουμπί «ο λογαριασμός μου» και πληκτρολογώντας τους κωδικούς που δώσατε κατά την εγγραφή σας. Μπορείτε να αλλάξετε τις επιλογές σας, τα προϊόντα και τις πληροφορίες γύρω από αυτά, ανά πάσα στιγμή μέσα από τον λογαριασμό σας.
Παραμένουμε στην διάθεσή σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διατυπώσετε ερωτήσεις, εισηγήσεις, ακόμη και παράπονα.
Τηλεφωνική υποστήριξη στο 7000 0385
Υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρόμου info@genuin.com.cy
x
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαβάστε περισσότερα. Εντάξει
© 2021 - Genuin Products Cy LTD - All rights reserved.