Πληροφορίες Διανομής

ΔΙΑΝΟΜΗ

Ο παραγωγός επιλέγει τον επιθυμητό τρόπο παράδοσης των προϊόντων του πάντοτε ανάλογα με τον κύκλο εργασιών του, την φύση των προϊόντων του κτλ.
(1) Παραλαβή από τον χώρο παραγωγής (take away, drive through)
(2) Διανομή μέσω courier (που συνεργάζεται ο ίδιος ο παραγωγός)
(3) Διανομή από τον ίδιο τον παραγωγό ή από συνεργάτες/συμπαραγωγούς του. Στην περίπτωση αυτή, επιλέγει τις επαρχίες που μπορεί να κάνει την παράδοση και κάτω από ποιες προϋποθέσεις, ελάχιστη παραγγελία και χρέωση διανομής.
(4) Επίσης η υπηρεσία ταχείας διανομής απο την περιοχή του παραγωγού (υπο κατασκευή). Στο σημείο αυτό ορίζεται 'τοπική περιοχή' ενός παραγωγού χωρίς ελάχιστη παραγγελία. Για παράδειγμα, συχνά ο τόπος διαμονής ενός παραγωγού δεν είναι ο ίδιος με τον τόπο που καλλιεργεί (το χωράφι / κτήμα του). Ως εκ τούτου, ο παραγωγός αυτός θα μπορεί να ορίσει 'τοπική περιοχή' του τα χωριά / περιοχές που συναντά καθημερινά στη διαδρομή του από και προς την εργασία του. Ή, την περιοχή γύρω από τον τόπο κατοικίας του.
Στα πιο πάνω, ο καταναλωτής επικοινωνεί απευθείας με τους παραγωγούς για να ορίσουν τον τρόπο διανομής μέσα απο τις πληροφορίες παραγωγού.
Στην περίπτωση που θα ολοκληρώνει κανείς ηλεκτρονικά την παραγγελία του, τότε θα μπορεί να επιλέγει την παραλαβή απο τον παραγωγό, ή διανομή απο τον παραγωγό (με τις ανάλογες χρεώσεις, αν υπάρχουν) ή και μέσω των εταιρειών 'courier' που συνεργαζόμαστε ως εταιρεία.
Ο καταναλωτής (στην περίπτωση ηλεκτρονικής πληρωμής) με την παραλαβή απο τον παραγωγό της παραγγελίας του ενημερώνει το σύστημα ότι παρέλαβε την παραγγελία του.
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον χρόνο προετοιμασίας του προϊόντος και τις επιλογές που δίνει ο ίδιος ο παραγωγός μέσα απο το σύστημα.

ΕΞΟΔΑ

Τα έξοδα των υπηρεσιών παράδοσης καλύπτονται από τον καταναλωτή, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά με τον τοπικό παραγωγό. Ο παραγωγός συμπληρώνοντας ένα ηλεκτρονικό έντυπο στη διαδικασία της εγγραφής, δίνει τα απαραίτητα στοιχεία και ο καταναλωτής νωρίζει τις προτιμήσεις του παραγωγού στο θέμα της διανομής. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Ο παραγωγός σε περίπτωση που επιλέξει οποιονδήποτε τρόπο διανομής υποχρεούται να παραδώσει το προϊόν σε άριστη κατάσταση. Πρέπει να λάβει υπόψη του όλες τις πτυχές που μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα των προϊόντων του.
x
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαβάστε περισσότερα. Εντάξει
© 2021 - Genuin Products Cy LTD - All rights reserved.