Πώς Λειτουργεί

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ

Η GenuIN βοηθάει τους τοπικούς παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε μια ευρύτερη αγορά. Παράλληλα κτίζει τη βάση για μια πιο υγιή τοπική οικονομία, ενθαρρύνοντας ένα φιλικό και δίκαιο περιβάλλον αγορών, τόσο για τους παραγωγούς όσο και για τους καταναλωτές.
Ο παραγωγός, αφού κάνει την εγγραφή του όπως περιγράφεται στη διαδικασία εγγραφής παραγωγού, και συμπληρώσει τα στοιχεία των προϊόντων του, μετά το πέρας 2-3 ημερών τα προϊόντα του θα είναι εμφανή στις αναζητήσεις των χρηστών.
Ο παραγωγός ορίζει την τιμή, την ελάχιστη και μέγιστη ποσότητα παραγγελίας , τις ημερομηνίες διάθεσης των προϊόντων, τις προτιμήσεις διανομής κ.α. Ο παραγωγός μπορεί να τροποποιεί τις πληροφορίες αυτές ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.
Όταν ο καταναλωτής μέσα από τις αναζητήσεις, δείξει ενδιαφέρον για ένα προϊόν, μπορεί να επικοινωνήσει με τον παραγωγό μέσα από τις πληροφορίες επικοινωνίας παραγωγού (τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Επίσης, σε περιπτώσεις όπου τα προϊόντα είναι διαθέσιμα μόνο συγκεκριμένες περιόδους, ο καταναλωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία προπαραγγελίας για να εξασφαλίσει την παραγγελία του. Με την αποδοχή της προπαραγγελίας του από τον παραγωγό, η παραγγελία έχει μπει σε σειρά προτεραιότητας.
Για τη διανομή και την ασφαλή παράδοση των προϊόντων υπεύθυνος είναι ο παραγωγός σύμφωνα με τις προτιμήσεις διανομής που ο ίδιος επέλεξε.
Η πληρωμή των αγαθών γίνεται μεταξύ παραγωγού – καταναλωτή με τον τρόπο και σε χώρο που οι ίδιοι έχουν συμφωνήσει. Η εταιρεία μας δε φέρει οποιανδήποτε ευθύνη στο θέμα των συναλλαγών που διεκπεραιώνονται μεταξύ καταναλωτών και παραγωγών.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η GenuIN σας φέρνει σε επαφή με πολλά παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα, χειροποίητα, αυθεντικά, φρέσκα προϊόντα που παρασκευάζονται με αγάπη, φροντίδα και σκληρή δουλειά από τους τοπικούς μας παραγωγούς.
Ο καταναλωτής εντελώς δωρεάν μπορεί να κάνει αναζητήσεις των προϊόντων που τον ενδιαφέρουν μέσω της μηχανής αναζήτησης στην κεντρική μας σελίδα ή μέσα από τις κατηγορίες.
Όταν επιλέξει το προϊόν που επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει με τον παραγωγό μέσα από τις πληροφορίες επικοινωνίας παραγωγού (τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Επίσης, σε περιπτώσεις όπου τα προϊόντα είναι διαθέσιμα μόνο συγκεκριμένες περιόδους, μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία προπαραγγελίας για να εξασφαλίσει την παραγγελία του. Με την αποδοχή της προπαραγγελίας του από τον παραγωγό, η παραγγελία έχει μπει σε σειρά προτεραιότητας.
Για τη διανομή και την ασφαλή παράδοση των προϊόντων υπεύθυνος είναι ο παραγωγός. Κατόπιν επικοινωνίας ο καταναλωτής επιλέγει τη μέθοδο διανομής του προϊόντος, από τις προτιμήσεις που ο παραγωγός έδωσε στο σύστημα και είναι εμφανείς στον καταναλωτή στην περιοχή «πληροφορίες διανομής».
Η πληρωμή των αγαθών γίνεται μεταξύ παραγωγού – καταναλωτή με τον τρόπο και σε χώρο που οι ίδιοι έχουν συμφωνήσει. Η εταιρεία μας δε φέρει οποιανδήποτε ευθύνη στο θέμα των συναλλαγών που διεκπεραιώνονται μεταξύ καταναλωτών και παραγωγών.
Μετά την αγορά των προϊόντων ο καταναλωτής, αν το επιθυμεί, μέσω μιας σύντομης διαδικασίας μπορεί να αφήσει το σχόλιό του για το προϊόν το οποίο έχει αγοράσει, βοηθώντας έτσι τον παραγωγό να βελτιώνει τα προϊόντα του ή ενθαρpύνοντάς τον για την καλή δουλειά του.