Σχετικά με εμάς

GENUIN

H GENUIN PRODUCTS CY LTD είναι μια νεοσύστατη επιχείρηση, με αποστολή να αναπτύξει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα προωθεί μοναδικά, παραδοσιακά, φρέσκα προϊόντα τοπικής προέλευσης στην Κύπρο.
Η εταιρεία, συστάθηκε ως Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με βάση τον περί εταιρειών νόμο, Κεφ. 113, με αριθμό εγγραφής ΗΕ 386152.
Προσφέρουμε απλά τα εργαλεία που κτίζουν την βάση για μια πιο υγιή τοπική οικονομία, ενθαρρύνοντας ένα φιλικό και δίκαιο περιβάλλον αγορών, τόσο για τους παραγωγούς όσο και για τους καταναλωτές.

ΣΤΟΧΟΙ

Οι στόχοι μας είναι:
1. Να βελτιώσουμε τη ζωή των καταναλωτών παρέχοντας αυθεντικά, φρέσκα, μοναδικά και παραδοσιακά προϊόντα που προέρχονται κατευθείαν από τους τοπικούς παραγωγούς. Παράλληλα θα προσφερουμε ποιότητα και χαμηλές τιμές.
2. Να βοηθήσουμε τους τοπικούς παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε μια ευρύτερη αγορά. Η ανατροφοδότηση που παρέχεται μέσω του ιστότοπού μας είναι ένας τρόπος για τους παραγωγούς να συνάψουν και να οικοδομήσουν σχέσεις με τους πελάτες τους αλλά και κίνητρο για τη συνεχή βελτίωσή τους.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Κωνσταντινος Πανταζης
Διευθύνον Σύμβουλος
Μηνας Κυριακου
Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας
Κωνσταντινος Χατζηστεφανου
Δημόσιες Σχέσεις
Χαρις Φρανγκου
Σχεδιάστρια Γραφικών - Φωτογράφος

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

IDEAcy
Ascanio Entertainment
Neolab
Joseph Kokkinos & Co. Ltd

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

C.A Papaellinas
Tama LTD
Riverland Bio Farm
Nikis Traditional Sweets
Αλαντικά Καυφκαλιάς
Χώμα και Νερό

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Κοινότητα Καλοπαναγιώτη
Κοινότητα Μουτουλλά
Κοινότητα Οίκου
Κοινότητα Τσακκίστρας
Κοινότητα Πεδουλά
Κοινότητα Γερακιών
Κοινότητα Τερσεφάνου
Κοινότητα Αλεθρικού
Κοινότητα Μηλικουρίου